A legjobban elismert kaszinók

A craps izgalmas kockajáték

A craps, azaz kockázás egy hazard nevű régi angol játékból származik. A hagyományos kaszinókban ez az egyik legnépszerűbb játék, ezeknél az asztalnál költik a legtöbb pénzt a játékosok, többet, mint bármelyik másik játéknál. A csatározást lélegzetét visszatartó tömeg kíséri.

A játékot két dobókockával játszhatja korlátlan számú játékos, akik felváltva résztvevők, illetve dobók. A cél a kockákat eldobva adott összegű pontokat elérni. A téteket a két kocka minden lehetséges állását feltüntető táblán teszik meg.

A craps játék első látásra sokaknak túl bonyolultnak tűnik. A dobónak, aki elsőnek gurítja el a kockát, fogadnia kell arra, hogy nyerni fog, a többieket pedig felkéri, tegyék meg tétjeiket.

A játékosok fogadhatnak a dobó mellett, ez a „Pass Line” tét, vagy a dobó ellen, ezt „Don't Pass” tétnek nevezik. Amikor mindenki megtette tétjét, a dobó elgurítja a kockákat. Ezek felső lapja adja meg a pontszámot. Az első dobás, a „Come Out” eredményétől függ, hogy mi következik,

A dobó mindaddig guríthat, amíg kudarcot nem vall azáltal, hogy crapet, azaz 2-t, 3-t vagy 12-t dob. Amennyiben 7-est vagy 11-est dob, azonnal nyer. Ha más pontszám jön ki, addig dob, amíg ugyanazt a pontszámot még egyszer el nem éri, ebben az esetben nyer, vagy amíg hetest vagy crapet nem dob, ekkor veszít. Ameddig nyer, addig a dobó újra guríthat, ha veszít, egy másik játékosnak adja át a helyét, és az válik dobóvá.

Az online szerencsejátékok választéka rohamos ütemben növekszik, a kaszinók számos izgalmas online craps játékot is tartanak választékukban. Az internet craps lehetőségeket is kínál a játékosok számára, akik már tudják, hogy a craps online játszása remek szórakozást jelent. Weblapunkon pedig számos kiváló online kaszinó elérhetőségét megtalálja. Válasszon egy játékot, és próbálja ki szerencséjét, nehogy kimaradjon egy fantasztikus nyereményből. Jó szórakozást kívánunk minden kedves Olvasónknak!

Hirdető

Close